klicka för att aktivera zoomning
Söker stall/verksamhet
Vi hittade inga resultat
öppen karta
Se Vägkarta Satellit Hybrid Terräng Min plats Fullskärm
SÖK STALL/VERKSAMHET

0 kr till 20 000 kr

+ Fler sökalternativ
Vi hittade 0 resultat. Se Resultat
SÖK STALL/VERKSAMHET

0 kr till 20 000 kr

+ Fler sökalternativ
vi hittade 0 resultat
Dina sökresultat

Stall Lilla Sandö (GWD Allservice)

3 000 kr per månad
i
Sandövägen 5, Värmdö, Sverige
Lägg till i favoriter
2478

Beskrivning

GWD Allservice driver kollektivet på Stall Lilla Sandö som är en del av en större hästanläggning, Stall Sandös Hagar AB, och är beläget vid Värmdö kyrka ca 4 mil öster om Stockholm

Stallet består i dagsläget av 12 boxar, 4 stora inneboxar och 8 rymliga uteboxar. På anläggningen finns ett härligt ridhus som har måtten 20*60, en liten ridbana med måtten 20*40 och en stor som mäter 50*100. Det kommer regelbundet både hopp- och dressyrtränare till anläggningen. Ca 1 gång i månaden kommer veterinären ut och man anmäler sig om man behöver vara med.

Vår filosofi är att hästarna ska få vara hästar och försöker att ha dem ute i hage så mycket som möjligt beroende på väder, vind och hur tidigt det blir mörkt på kvällen under vinterhalvåret.

Hästarna får mat 4 gånger om dag varav ett mål ges i hagen (enbart hösilage). Som det ser ut i dag sköts stallet helt kollektivt och samtliga uppstallade har 10 pass var i månaden under vinterhalvåret. På sommaren försöker vi att dra ner antalet fodringar och ha hästarna ute på gräs så mycket som möjligt, vi brukar då komma ner i ca 6 pass per hästägare. För att alla ska kunna få de pass som dom kan har vi möte en gång i månaden och planerar stallschemat, ingen gynnas utav att någon får ett pass som den inte kan ta. Självklart hjälper vi varandra genom att byta pass om det skulle behövas.

Det går även att få sin häst uppstallad för rehab/inridning/tillridning eller försäljning om så önskas, det finns olika upplägg beroende på vad du som ägare vill ha hjälp med.

Vi har försökt att skala ner vår stallhyra så långt det bara går. Det vill säga vi har ett basbelopp som grund och sedan betalar man för det man förbrukar i strö och hösilage/halm. Därför är kostnaden väldigt olika beroende av vilka behov man har.
Då våra uppstallade vill ha så olika kraftfoder så köps detta ej in gemensamt utan de köper respektive hästägare in själv om hästen behöver det.

Adress: Sandövägen 5, Värmdö, Sverige
Postnr.: 139 50
Land: Sverige
Öppna i Google Maps
Stallets ID: 19603
Stallhyra (för stallplats): 3 000 kr per månad
Stallplatser: 12
Namn På Kontaktperson: Sandra Davidsson
Telefon Till Kontaktperson (utan Bindestreck): 0708818716
E-post Till Kontaktperson: sandra.cathrine.87@gmail.com
Detta Ingår I Stallhyran: Tillgång till ridhus och ridbanor och underhåll av dessa, sophantering, el, plogning och att det finns hösilage och strö på anläggningen. På anläggningen finns även spolspilta och solarium att tillgå.
Tränare Inom Följande Discipliner: Hoppning, dressyr och markarbete
Namn På Tränare: Denise Nyberg, Jenny Davidsson, Sandra Davidsson, Moa Grödinger, Eva Hellström, Åsa Hellström, Olle Granqvist, Nicole Magaliff, Jennie Larsson, Paulinda
Hagarnas Utformning (t.ex. Terräng, Uppdelning Etc.) Typ Av Hagar Som Finns Kryssas För I Nästa Steg.: Skogshagar och grushagar samt dagbeteshagar
Beskrivning Av Handikappanpassning (t.ex. Ramp, Lift Etc.): Finns ej
Beskrivning Av Ridhus (t.ex. Mått, Underlag): 20*60, sand och klenflis
Beskrivning Av Ridbana (t.ex. Mått, Underlag): 20*40 sand/gummiflis 50*100 sand/grus/klenflis
Beskrivning Av Ridvägar Runt Stallet: Det finns ängar, grusvägar, asfalterade vägar och skog att rida i.
Kollektivtrafik Som Går Till Stallet: Vi har rätt bra kommunikationer med bussar. Det finns 4 olika busslinjer att välja mellan och det går ca en i halvtimmen. Vissa tider på dygnet är det ännu tätare trafik.
Namn På Och Avstånd Till Närmsta Hållplats: Sandövägen och det är ca 8 km till stallet.
Beskrivning Av Miljöanpassning/åtgärder (t.ex. Att Stallet Har Energismart Belysning, Samordnat Inköp Av Strö, Och/eller Foder, Närproducerat/ekologiskt Foder, Att Gödslet Används På åkrar, Hagar Utan Vegetation Mockas, Sopsortering, Miljösmart Bevattning Av Träningsbanor, Miljömärkt El, Egen Energiproduktion, System För återanvändning Av Utrustning, Etc.): Hagarna mockas dagligen och vårt gödsel läggs på deponi för att sedan göras om och säljas som jord. Under sommaren använde vi havsvatten att vattna banorna och ridhuset med.
Uthyrning av stallplatser
Lediga stallplatser finns
Träning för externa ekipage
Uteboxar
Verksamhet för ut/fortbildning av hästar
Tävlingsstall
Försäljningsstall
Mindre hagar
Sjukhagar
Sommarbete
Ridhus
Ridbana
Hinderpark
Solarium
Hästtransport för uthyrning
Fikarum
Utrymningsplan
Spolspilta
Rinnande vatten
Varmvatten
Rehabverksamhet
Rehabinackordering
Massage
Akupunktur
Laserbehandling
Djupvågsbehandling
Kiropraktik
Övriga hästbehandlingar
Hovslagartjänster
Veterinärtjänster

Kontakta mig

Planera en visning?
  • Sök stall

    0 kr till 20 000 kr

    + Fler sökalternativ
  • Representerar du ett stall?

  • Återställ lösenord

Jämför listor