klicka för att aktivera zoomning
Söker stall/verksamhet
Vi hittade inga resultat
öppen karta
Se Vägkarta Satellit Hybrid Terräng Min plats Fullskärm Föregående Nästa
SÖK STALL/VERKSAMHET

0 kr till 20 000 kr

+ Fler sökalternativ
Vi hittade 0 resultat. Se Resultat
SÖK STALL/VERKSAMHET

0 kr till 20 000 kr

+ Fler sökalternativ
vi hittade 0 resultat
Dina sökresultat

🌱Tips: Läs om hästen och hållbar utveckling

Postat av Stallkartan på maj 9, 2021
| 0

Vi på Stallkartan brinner för en hållbar hästvärld. Ur miljö- och social synpunkt och gällande välmående hästar. Därför vill vi tipsa om en superbra rapport som heter ”Hästen som planetskötare”, som beskriver vad det betyder att bli hållbar och ger konkreta tips om vilka steg man kan ta. Sen väljer man de lösningar som passar bäst för sig, sin sköthäst, sina hästar eller sin verksamhet utifrån de förutsättningar man har. Rapporten är skriven av Hållbar häst (m.fl.), en organisation med syfte att bidra till en ökad kunskap om hållbar utveckling kopplat till ridsport och hästverksamheter.

Rapporten finns digitalt och i tryckt format med en snygg affisch att sätta upp i stallet (så bra!). Den kan beställas från Lövsta Stuteri, Hästnäringens Nationella Stiftelse, Svenska Ridsportförbundet eller direkt från HållbarHäst.

Vi på Stallkartan vill gärna dra vårt strå till stacken och erbjuder alla som registrerar sina hästverksamheter på sidan att beskriva vilka hållbarhetssatsningar de gjort i sin verksamhet. Vi tänker att om goda exempel sprids så kan det leda till att fler blir inspirerade att hitta smarta och hållbara lösningar. Dessutom kan de beskriva hur man åker kollektivt till stallet eller verksamheten (om det går), vilket ju är ett bättre hållbarhetsval än att ta bilen.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!🌱

Rapport hästen och hållbar utveckling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

två × tre =

  • Sök stall

    0 kr till 20 000 kr

    + Fler sökalternativ
  • Representerar du ett stall?

  • Återställ lösenord

Jämför listor